Vsi podatki, ki so objavljeni na teh straneh, so pridobljeni iz javno dostopnih servisov in/ali partnerskih strani. Ker je pridobivanje podatkov avtomatizirano, jih ne preverjamo in za točnost teh podatkov ne odgovarjamo. Vse morebitne pripombe in predloge lahko pošljete na naš email.

Pri vseh vsebinah, ki so objavljene na portalu, je naveden avtor. Če so zraven objavljene tudi slike, smo jih prejeli s strani avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del našega portala. Ravno tako nismo odgovorni za vsebine, ki se prikazujejo v oglasih na naši strani. Prikaz oglasov je avtomatiziran in nad njim (razen izklopa celotne mreže serviranja oglasov) nimamo nadzora. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.

Več infomacij o varovanju zasebnosti in piškotkih na tej strani


O delovanju strani

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila.
Poleg tega si pridržujemo pravico, da strani spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.


Želite oglaševati na strani Vreme Slovenija?

Objavimo lahko pasice (bannerje) vseh standardnih formatov in dimenzij, možen pa je tudi zakup povezav in ključnih besed. Za več informacij nam pošljite email.


Kontakt

Marketing

Webmaster


Avtorji

Zasnova: ID3

Izvedba: Psilon

Vremenske ikone: MerlinTheRed


Viri podatkov

Vreme: ARSO in YR.no

Zemljevidi, satelitski posnetki in lokacije: OpenStreetMap contributors

Slike in podatki o krajih: Kraji.eu (kjer ni navedeno drugače)