Stanje na cestah

Nesreče
Cesta Petanjci - Murska Sobota je pri odcepu za Gradišče zaprta.
Ovire
Cesta Stranice - Višnja vas bo pri Belem Potoku pri Frankolovem predvidoma med 19:30 in 22:30 zaprta zaradi odstranjevanja prevrnjenega vozila, obvoz za osebna bo po lokalnih cestah, za tovorna obvoza ne bo. Promet poteka izmenično enosmerno.
Na hitri cesti Koper - Škofije je pred Bertoki proti Ljubljani zaprt vozni pas, okvara vozila.
Delo na cesti
Napoved popolnih in delnih zapor ta vikend:
- Na hitri cesti Izola - Koper bo v v noči na nedeljo med 21. in 5. uro zaprt predor Markovec zaradi reševalne vaje.
- Na primorski avtocesti bo v nedeljo, 26. 3., med Brezovico in Vrhniko proti Kopru zaprt en vozni od 3. ure do 21. ure. Pričakujemo zastoje.
- V soboto in v nedeljo bo na Gorenjskem zaprta cesta Gobovce - Črnivec, med 7. in 17. uro, med Dobrim Poljem in Posavcem, zaradi asfaltiranja.
Več o delovnih zaporah v prometni napovedi.
Vir: www.promet.si

Vir: Promet.si, četrtek, 23.3.2023 ob 18:38Požarna ogroženost po Sloveniji

VELIKA: Koroška, Pomurje, Štajerska

SREDNJA: Bela Krajina, Dolenjska, Gorenjska, Kočevska, Notranjska, Osrednja Slovenija, Posavje, Posočje, Savinjska, Zgornjesavska

MAJHNA: Goriška, Obala in Kras

Prikaži legendoOpozorila - Meteoalarm

Meteoalarm je spletna stran, ki združuje vse pomembne informacije o vremenskih ujmah, ki jih pripravljajo državne meteorološke službe velikega števila evropskih držav. Informacije so prikazane usklajeno, da bi s tem zagotovili kar se da skladne interpretacije preko cele Evrope. Meteoalarm je razvit v okviru EUMETNETa, mreže evropskih meteoroloških služb. Pobudo zelo podpira Svetovna meteorološka organizacija.

Barve na slikah odražajo stopnjo nevarnosti posameznega vremenskega pojava

Prikaži legendo

ZELENA

Posebna pozornost v zvezi z vremenskimi dogajanji ni potrebna.


RUMENA

Vreme je potencialno nevarno. Napovedani vremenski pojavi niso neobičajni, vendar bodite pozorni, če načrtujete dejavnosti, ki so odvisne od vremenskih razmer. Priporočamo, da se sproti seznanjate s predvidenimi vremenskimi razmerami in ne tvegajte, kadar ni potrebno.


ORANŽNA

Vremenske razmere so nevarne. Napovedani so neobičajni meteorološki pojavi. Verjetna je gmotna škoda, možne so človeške žrtve. Bodite zelo pozorni in se redno seznanjajte s podrobnostmi v zvezi z napovedanimi vremenskimi razmerami. Zavedajte se tveganj, ki se jim morda ne boste mogli izogniti. Upoštevajte uradno izdana priporočila.


RDEČA

Napovedane vremenske razmere so zelo nevarne. Napovedani so zelo burni meteorološki pojavi. Na širšem območju je verjeten nastanek večje gmotne škode in nesreč, ogrožena so človeška življenja. Čim pogosteje se seznanjajte s podrobnostmi v zvezi z napovedanimi vremenskimi razmerami in tveganji. Brezpogojno upoštevajte uradne ukaze in priporočila, bodite pripravljeni na izredne ukrepe.


BELA

Manjkajoči, nepopolni, stari ali nezanesljivi podatki.

Skrij legendo

danes
danes