Stanje na cestah

Dela:
- Do predvidoma 29. 6. bo na primorski avtocesti zaprt priključek Kozina, izvoz in uvoz proti Kopru. Obvoz bo preko priključkov Divača in Kastelec.
- Predvidoma do konca junija bodo na štajerski avtocesti na priključku Blagovica zaprti izvoz in uvoz proti Ljubljani ter uvoz proti Mariboru.
- Na dolenjski avtocesti je zaprt priključek Drnovo v obe smeri.
- Na gorenjski avtocesti bo jutri, 18. 6.,med 7.30 in 14. uro zaprt izvoz Lesce iz smeri Ljubljane. Obvoz bo preko priključka Radovljica.
- Od srede do petka bodo na primorski avtocesti na območju viadukta Ravbarkomanda v obe smeri odstranjevali delovno zaporo. Občasno bo promet potekal po dveh zoženih ali samo po enem pasu. Pričakujemo zastoje.
Med 19. in 23. junijem bo potekala Kolesarska dirka po Sloveniji.
Voznike tovornih vozil obveščamo, da velja sprememba prometne ureditve tovornega prometa nad 7,5 ton.
Vir: www.promet.si

Vir: Promet.si, ponedeljek, 17.6.2019 ob 23:32Požarna ogroženost po Sloveniji

ZELO VELIKA: Brkini, Dolenjska, Gorenjska, Notranjska, Osrednja Slovenija, Posočje, Savinjska, Severna Primorska, Štajerska

VELIKA: Obala in Kras, Posavje, Prekmurje, Zgornjesavska

SREDNJA: Kočevska

MAJHNA: Bela Krajina

ZELO MAJHNA: Koroška

Prikaži legendoOpozorila - Meteoalarm

Meteoalarm je spletna stran, ki združuje vse pomembne informacije o vremenskih ujmah, ki jih pripravljajo državne meteorološke službe velikega števila evropskih držav. Informacije so prikazane usklajeno, da bi s tem zagotovili kar se da skladne interpretacije preko cele Evrope. Meteoalarm je razvit v okviru EUMETNETa, mreže evropskih meteoroloških služb. Pobudo zelo podpira Svetovna meteorološka organizacija.

Barve na slikah odražajo stopnjo nevarnosti posameznega vremenskega pojava

Prikaži legendo

ZELENA

Posebna pozornost v zvezi z vremenskimi dogajanji ni potrebna.


RUMENA

Vreme je potencialno nevarno. Napovedani vremenski pojavi niso neobičajni, vendar bodite pozorni, če načrtujete dejavnosti, ki so odvisne od vremenskih razmer. Priporočamo, da se sproti seznanjate s predvidenimi vremenskimi razmerami in ne tvegajte, kadar ni potrebno.


ORANŽNA

Vremenske razmere so nevarne. Napovedani so neobičajni meteorološki pojavi. Verjetna je gmotna škoda, možne so človeške žrtve. Bodite zelo pozorni in se redno seznanjajte s podrobnostmi v zvezi z napovedanimi vremenskimi razmerami. Zavedajte se tveganj, ki se jim morda ne boste mogli izogniti. Upoštevajte uradno izdana priporočila.


RDEČA

Napovedane vremenske razmere so zelo nevarne. Napovedani so zelo burni meteorološki pojavi. Na širšem območju je verjeten nastanek večje gmotne škode in nesreč, ogrožena so človeška življenja. Čim pogosteje se seznanjajte s podrobnostmi v zvezi z napovedanimi vremenskimi razmerami in tveganji. Brezpogojno upoštevajte uradne ukaze in priporočila, bodite pripravljeni na izredne ukrepe.


BELA

Manjkajoči, nepopolni, stari ali nezanesljivi podatki.

Skrij legendo

danes
danes